Evropske volitve 2014

Sreda, 14 Maj 2014 21:23
Evropske volitve 2014

SNEMANJE IZJAV POSAMEZNE LISTE OZ. STRANKE: 
TIPK TV bo v svojem programu med 12. 5. 2014 in 16. 5. 2014 izvedla za politične stranke in liste, mini intervju za Evropske volitve. Za vsako izmed strank oziroma list je namenjeno 1x intervju. Mini intervjuji (5-7 min) bodo izvedena kot brezplačne informativne predstavitvene oddaje, v kateri lahko vsaka stranka ali lista, ki bo nastopila na volitvah za Evropski parlament, predstavi svoje poglede na teme, ki smo jih pripravili na naši televiziji. Mini intervju se izvaja individualno za posamezno listo oz. stranko. Dne 22. 5. 2014 ob 20. uri se bo predvajal skupni celotni intervju vseh udeleženih kandidatov, ki so bili na našem snemanju. Ponovitev bo 23. 5. 2014 ob 20.00 uri. Pridržujemo si pravico v kolikor kandidat za EU poslanca ni uspel priti na mini intervju, izločimo iz seznama za predvajanje skupne oddaje o EU volitve, dne 23.5.2014, vendar se bomo poskusili vedno najti obojestranski časovni termin.

Tematika: 
a) Zakaj je pomembno sodelovati na evropskem parlamentu, 
b) EU in invalidi (gluhi in naglušni), 
c) Kako bo bodoči evropski poslanec glede na našo majhnost Slovenije zastopal interese okoli problematike gluhih in naglušnih na področju dostopa do javnih in družbeno pomembnih dnevnih informacij. 

Sodelovanje v oddajah (mini intervju) morate na predlagane termine potrditi na elektronsko pošto: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do 10. maja 2014. Oddaje (mini intervju) bo vodil Bojan Mord. 

PRAVILA SODELOVANJA 
V skladu s 6. členom Zakona o volilni in referendumski kampanji objavlja TIPK TV, izdajateljica regionalnega televizijskega programa v digitalni mreži T-2, svetovnega spleta www.tipk.si in pravila za izrabo programskega prostora TIPK TV. TIPK TV bo med volilno kampanjo za Evropske volitve kandidatom in kandidatkam, političnim strankam in listam omogočila sodelovanje na televiziji TIPK TV. Pravila opredeljujejo način, oblike, obseg in pogoje izrabe programskega prostora v času trajanja volilne kampanje. Merilo poročanja je informativna pomembnost, odločitev o poročanju pa je izključno v pristojnosti in odgovornosti informativnega uredništva TIPK TV, ki si bo v skladu z zakonodajo in svojo uredniško politiko v času volilne kampanje prizadevalo enakopravno spremljati mnenja političnih strank, skupin in posameznikov, njihovih argumentov in njihove dejavnosti v volilni kampanji, kot to novinarjem narekuje novinarski etični kodeks. O obsegu in vsebini prispevkov odloča uredništvo samostojno. TIPK TV ponuja vsem kandidatom in kandidatkam, političnim strankam in listam enakopravno možnost objave oglasnih sporočil in predstavitev na TIPK TV. V plačanih objavah se vsebinske omejitve nanašajo izključno na sporočila s katerimi naročnik krši zakon oziroma diskreditira druge kandidate in kandidatke, politične stranke in liste. Za vsebino oglasnega sporočila v celoti odgovarja naročnik oglasa. Skladno s 7. členom Zakona o volilni in referendumski kampanji je v objavljenem oglasu obvezna navedba naročnika oglasnega sporočila. Skladno s 50. členom Zakona o medijih je za resničnost in točnost navedb oz. podatkov v oglasu odgovoren naročnik, za skladnost oglasa z zakonom in programsko zasnovo medija pa njegov izdajatelj. Naročena oglasna sporočila in predstavitve bomo na TIPK TV objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po ceniku, ki velja za čas volilne kampanje za Evropske volitve v letu 2014. Davek na dodano vrednost ni vključen v ceno. Način plačila je 100 % predplačilo, s katerim si naročnik zagotovi vpis v plan objav. Naročila za oglaševanje in predstavitve sprejemamo do zapolnitve razpoložljivega oglasnega in programskega prostora. Za oglaševanje v volilni kampanji ne priznavamo popustov. Predvajanje komercialnega oglasa je potrebno pisno naročiti vsaj tri dni pred objavo. Pridržujemo si pravico do spremembe programa. Pravila za izrabo oglasnega prostora so objavljena na oglasni deski TIPK TV.

Nazadnje urejano na Torek, 11 November 2014 15:18

Ostale oddaje in rubrike

Vse oddaje in rubrike
Prizma

Prizma Odpri

UKINJENO Z DNEM 15. 9. 2016 - glej Izjavo za javnost o razlogih v 606. oddaji Včeraj in danes.Ekipa TIPK TV vstopa že v tretje leto delovanja. ...

Glas občine

Glas občine Odpri

V oddaji bomo predstavili, katere občine so po meri invalidov in kaj jim nudijo, pa tudi, kaj morajo občani vedeti in katere ugodnosti jim ...

Politično oko

Politično oko Odpri

Spremljali bomo tiskovne konference vlade in državnega zbora ter druga politična dogajanja. Govore in nastope bomo podnaslovili ter prevedli v ...

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja najboljše spletne storitve in funkcionalnosti. Soglašate s piškotki?