Pravno obvestilo

Za namene tega pravnega obvestila je spletna stran skup podstrani na naslovu www.tipk.si.

Vse pravice so pridržane. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu www.tipk.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine podjetja TIPK d.o.o. ali pravnih subjektov, katerih vsebine so vključene v www.tipk.si.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije, gradiva in podatki na www.tipk.si so informativne narave. Podjetje TIPK d.o.o. se bo trudilo za optimalno delovanje www.tipk.si, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancije za nemoteno uporabo www.tipk.si  Vsi uporabniki uporabljajo www.tipk.si na lastno odgovornost. Podjetje TIPK d.o.o. tudi ne more biti odgovorno za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Podjetje TIPK d.o.o. ne more biti odgovorno za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe www.tipk.si.

Podjetje TIPK d.o.o. se bo trudilo za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, objavljenih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.tipk.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.tipk.si za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Podjetje TIPK d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z www.tipk.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost podjetja TIPK d.o.o. za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko podjetje TIPK d.o.o. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Varstvo podatkov

Podjetje TIPK d.o.o. avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Podjetje TIPK d.o.o. podatke o obiskanosti www.tipk.si uporablja za lastne potrebe.

Piškotki

Za zagotavljanje normalnega delovanja spletne strani in boljše uporabniške izkušnje na spletni strani www.tipk.si po potrebi lahko uporabljamo piškotke, vendar pri tem ne hranimo vaših osebnih podatkov.

O pravnem obvestilu

Podjetje TIPK d.o.o. lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja najboljše spletne storitve in funkcionalnosti. Soglašate s piškotki?