Oglaševanje

Naš osnovni namen je premagovati komunikacijske ovire ter vzpostavljati vezi med svetom slišečih in svetom gluhih, naglušnih, oseb s polževim vsadkom.

Spletna portala tipk.si in dostopnoplus.si bosta vsebine javnega značaja prilagajala v jezik Gluhe skupnosti, to je znakovni jezik s podporo podnapisov. Zavedati se moramo, da večina oglasov na drugih medijih ni prilagojena ranljivim skupinam (gluhim in naglušnim), zato smo tu mi, da vam pomagamo. Prav tako tudi spletišča niso prilagojena prej omenjeni skupini.

Ker živimo v razmerah, ko resnično potrebujemo drug drugega, je vaša navzočnost tako na televizijskih ekranih kot na spletnih straneh in drugih družabnih omrežjih še kako pomembna, hkrati pa je to simbolen izraz vključujoče družbe.

Dne 23. septembra 2020 je začel veljati Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA)

Ker ima vsaka organizacija/ustanova/družba/podjetje svoje potrebe, bomo za vas lahko pripravili ponudbo na ključ. Ta bo zagotavljala, da bo vsebina vaše spletne strani dostopna Gluhi skupnosti in bo hkrati skladna z veljavno zakonodajo.

Veselimo se poslovnega sodelovanja z vami.

 Za več informacij nam lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Naše dosedanje reference, si oglejte na spletni povezavi.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja najboljše spletne storitve in funkcionalnosti. Soglašate s piškotki?